top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAnita Price

Nordisk Fotomesterskap 2021

Oppdatert: 6. apr. 2022

Wow!!! Jeg har deltatt i Nordisk Fotomesterskap 2021 arrangert av Nordiska Förbundet För Fotografi, og resultatet ble sendt meg på mail for et par dager siden. Konkurransen består av to klasser, farge og monokrom. På mailen sto det at jeg har vunnet Gull!!! i monokrom! Jeg trodde ikke det jeg leste og måtte sjekke flere ganger. Ikke før resultatet ble offentliggjort på nett senere på kvelden, skjønte jeg at det måtte være sant. Navnet mitt sto øverst på listen. Jeg ble helt satt ut, dette er det største jeg har opplevd konkurransemessig i foto, og jeg kjenner jeg er litt stolt nå.


Vinnerbilde heter "Elisabeth" og er et portrett av en tøff, sterk og vakker jente. Tusen takk for at du vil stille opp som modell for meg og tusen takk til mamma Lene for lånet av datter .

Om ikke det var nok, fikk jeg antatt 5 bilder til av i alt 8 innsendte bilder. Tusen takk til Isabella, Kelvin Zebastian og Anneli som også stilte opp.

#nordiskfotomesterskap #winner #photography #competition #foto #konkurranse

6 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page